Whatsapp krijgt nieuwe, handige functies waardoor je veel meer opties hebt om foto's te bewerken

door: PMN
whatsapp
Afbeelding bron: pexels

Whatsapp krijgt binnenkort drie nieuwe, handige functies. Meta wil zo nog meer mogelijkheden aanbieden om foto's te kunnen bewerken. De verwachting is dat de nieuwe functies snel beschikbaar zijn voor iedereen.

Meta, het bedrijf achter Whatsapp, werkt aan een update. In de nieuwste versie zullen meer functies beschikbaar om foto’s te bewerken. De functies zullen werken op basis van artificiële intelligentie (AI). Momenteel kan je tekst, stickers en afbeeldingen toevoegen aan je tekst.

Het is voor het eerst dat er bij Whatsapp functies komen op basis van AI. Je zal verschillende toepassingen kunnen uitvoeren door een simpele druk op de knop. In de volgende update zullen er drie nieuwe functies beschikbaar zijn op basis van AI om foto’s te bewerken.

Wat is er mogelijk met deze nieuwe functies in Whatsapp?

De eerste functie zal dienen om de achtergrond van je afbeelding te wijzigen. Je kan de achtergrond verwijderen en instellen zoals je dat zelf wil. Je zou dus storende elementen op je achtergrond gewoon kunnen verwijderen.

De tweede functie is om nieuwe filters toe te voegen aan je afbeelding. Hoe dat precies in zijn werk gaat is nog niet duidelijk. De derde functie dient om met behulp van AI je foto groter te maken.

De nieuwe functies zijn nu al terug te vinden in de nieuwe testversie voor Whatsapp op Android. De verwachting is dat de nieuwe functies snel voor iedereen beschikbaar gaan zijn.

Tags whatsapp