'Thuis'-kijkers hebben allemaal hetzelfde te zeggen over Ann Pira na aflevering van maandag

door: COS
Ann Pira als Nancy in 'Thuis'
Afbeelding bron: VRT MAX

Dieter kon het niet langer uitstellen; hij moest zijn geheim opbiechten aan Nancy in 'Thuis'. Nancy bleef volledig in shock achter.

"Waarom doe jij mij dit aan? Waarom? Mijn leven is naar de kloten", riep Nancy (Ann Pira) het maandagavond uit in 'Thuis', nadat Dieter haar vertelde dat Maithé zwanger is van zijn kind.

Op sociale media zijn 'Thuis'-fans enorm aangegrepen door het tafereel. "Nancy haar reactie, ik kreeg er kippenvel van", klinkt het. "Ik kreeg er tranen van in mijn ogen om het zo te zien."

"Ik zat er helemaal in. Ik vond het zo ontroerend om haar verdriet te zien, ze is gewoon keigoed", zegt nog iemand. "Ging door merg en been", lezen we verder. "Echt weer top neergezet, je voelde het gewoon."

De acteerprestatie van Ann Pira wordt door iedereen geprezen. "Zeer goed geacteerd. Ann heeft meer in haar mars dan men denkt", lezen we. "Supergoede actrice, jammer van haar kleine rol."

"Wat een actrice, proficiat Ann", reageert nog iemand. "Hoe Ann die gevoelens zo goed kon acteren, hoedje af", zegt nog een kijker. "Topprestatie!" En: "Haar acteertalent, wow!"