'Thuis'-producer verklapt het al: dit staat er te gebeuren met Marianne

door: STG
Leah Thys
Afbeelding bron: VRT/Thuis

Wekenlang bepaalde de zoektocht naar de moordenaar van Alexander Cosyns een groot deel van de verhaallijnen in 'Thuis'. Intussen is er eindelijk duidelijkheid over de rol van Marianne, die gespeeld wordt door Leah Thys.

Gisteren kwam er eindelijk een einde aan de zoektocht naar de moordenaar van advocaat Alexander Cosyns. De donatie van Marianne (Leah Thys) bij de crowdfunding voor de onschuldige Ilias werd haar fataal.

Donderdag kon Dries (Yemi Oduwale) Marianne nog overtuigen om naar de politie te gaan en een bekentenis af te leggen. Hoe de toekomst er voor Marianne uitziet, is nog koffiedik kijken.

“Deze keer lijkt het niet om moord, maar onvrijwillige doodslag te gaan, aangezien Marianne Alexander niet echt wilde doden, maar hem eerder per ongeluk sloeg”, zegt producer Hans Roggen in Het Laatste Nieuws. “Dat is toch nog iets anders dan wat bijvoorbeeld Maité in de seizoensfinale deed. Zij schoot John in koelen bloede neer om zichzelf te beschermen. Dat was dus wel moord.”

Actrice Leah Thys onderging een tijd geleden een dubbele operatieve ingreep, waardoor ze sowieso een tijdje niet op de set kon staan. Of dat er ook voor zorgt dat de actrice al dan niet tijdelijk uit de reeks verdwijnt, is niet duidelijk.

Tags Leah Thys