Ariël Jacobs duidt verrassende titelkandidaat aan: "Zij zijn de grootste uitdager van Club Brugge in de titelstrijd"

door: CDC
Ariel Jacobs
Afbeelding bron: Photonews

Vanavond ontvangt La Louvière niemand minder dan RSC Anderlecht. Speciale gast hierbij is Ariël Jacobs. Hij won de beker met beide ploegen. Aan HLN maakt hij een verrassende voorspelling over onze competitie. 

Club Brugge is afgetekend favoriet om de titel te winnen en draait vlotjes mee aan de top. De meeste analisten zien Antwerpen en Genk als grootste uitdagers. Genk kon haar sterke ploeg behouden en Antwerp deed enkele sterke transfers. Toch draaien beide ploegen wat minder.

Ariël Jacobs ziet echter een andere ploeg doorbreken. Anderlecht. De ploeg staat pas zesde en speelde nog niet te veel fantastisch voetbal, maar toch denkt Jacobs dat ze iets kunnen betekenen. De stabiliteit en mogelijkheden die Kompany krijgt maken de club sterker, zo meent hij.

"Anderlecht is de grootste uitdager van Club Brugge in de titelstrijd, dat meen ik. Ik zie niet in wie Club anders het vuur aan de schenen zal leggen. Met de play-offs en de vele verliespunten van Club in het achterhoofd blijft de kloof overbrugbaar."