Czerniatynski wil deze Belg in de spits zien bij de Rode Duivels

door: CDC
Alex Czerniatynski
Afbeelding bron: Photonews

Een van de eerste namen op het wedstrijdblad van Roberto Martínez is Romelu Lukaku. En een van zijn vaste vervangers is Michy Batshuayi. Beide heren zijn echter onbeschikbaar. Het is nu zoeken naar wie er in de spits zal spelen. Voetbalanalist Alex Czerniatynski heeft zijn keuze al gemaakt.

Afgelopen weekend verwende Charles De Ketelaere opnieuw de supporters van Club Brugge met een wondermooie goal in de wedstrijd tegen Standard. De Bruggeling is al een tijd in vorm en verdient volgens Alex Czerniatynski zijn plek bij de Rode Duivels

In Het Nieuwsblad is hij duidelijk: "Ik heb alle wedstrijden van Club Brugge gezien. Hij maakt toch indruk, ook in de Champions League, en scoorde net nog met die knappe volley tegen Standard.” Daarom zegt Czerniatynski: “Ik kies voor De Ketelaere met vervanger Vanzeir”

Ook omdat België zo goed als zeker is van de kwalificatie en de tegenstand bescheiden  is, zou Czerniatynski inzetten op de jeugd. Maar in belangrijker wedstrijden zou hij wel kiezen voor ervaring en opteren voor Origi of Benteke.