Eden Hazard kijkt reikhalzend uit naar nieuw seizoen met Real Madrid

door: AVL
Real Madrid
Afbeelding bron: Photonews

Hazard begint binnen enkele weken alweer aan zijn vierde seizoen bij Real Madrid. Na drie teleurstellende jaren wil de Rode Duivel volgend seizoen eindelijke een hoofdrol opeisen bij De Koninklijke.

Eden Hazard sukkelde de laatste drie jaar van de ene blessure in de andere maar kreeg ook regelmatig kritiek te verwerken vanwege zijn schijnbaar gebrek aan werkethiek. Hazard is er dan ook op gebrand om zich dit seizoen eindelijk in de harten van de Real-supporters te spelen.

Het is nu mijn 4e seizoen bij de club. Het wordt tijd dat ik op het veld laat zien wat ik kan", aldus een gemotiveerde Eden Hazard in een interview met ESPN. "Ik voel me gezond en eindelijk topfit. Zo vaak geblesseerd zijn, wat me nooit eerder in mijn carrière was overkomen, vergde een mentale aanpassing."

Real Madrid won vorig seizoen de titel en de Champions League maar de rol van Hazard hierin was, op zijn zachtst gezegd, beperkt. "Ik won mooie prijzen, maar voelde me er niet bij betrokken. Daar moet ik komend seizoen verandering inbrengen".

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24