Furieuze José Mourinho haalt hard uit naar wedstrijdleiding: "Geen karakter"

door: MAB

AS Roma verloor gisteren met 3-1 op het veld van AC Milan. De ploeg van Alexis Saelemaekers toonde zich over de hele lijn de betere, al vond AS Roma-coach José Mourinho dat de Rossoneri wel wat hulp kregen van de scheidsrechter. 

AC Milan won de topper van de 20ste speeldag tegen AS Roma. De Romeinen kregen echter wel twee strafschoppen tegen, waarvan er maar één gescoord werd, en eindigde de partij met negen spelers. José Mourinho was dan ook niet te spreken over het niveau van zijn ploeg en van de wedstrijdleiding. 

"Het niveau van de refs was laag. We hadden vanavond te maken met een scheidsrechter zonder karakter. En de VAR wilde zich ook graag tonen. Ach, ik had het vanaf minuut een al begrepen. Ik ben nu zes maanden trainer van Roma, ondertussen ben ik het al gewend."

'The Special One' stak de hand ook in eigen boezem en erkende dat Roma gewoon tekort kwam. "Het was gewoon niet goed genoeg. Ik beschik over een matige selectie. We staan in het klassement ook waar we horen te staan, in de middenmoot."