Huurling van Anderlecht heeft weinig opties: “Kans lijkt me klein”

door: BVDO
Michel Vlap
Afbeelding bron: Photonews

Anderlecht begint vandaag aan de voorbereiding voor het seizoen. Voor enkele spelers is hun lot nog zeer onduidelijk.

Eén van hen is Michel Vlap. De Nederlander paste niet in de plannen van Vincent Kompany en werd het laatste anderhalf jaar telkens uitgeleend. Vorig seizoen was hij aan de slag bij Twente in Nederland. Ondanks het feit dat hij niet overtuigde wil de ploeg hem opnieuw huren.

Vlap heeft immers nog een contract tot 2024 in het Lotto Park. De Nederlandse club heeft echter geen zin om lang te wachten op een akkoord van Anderlecht.

“Vlap moet terug naar Anderlecht. De trainer gaat weg en er komt een nieuwe trainer, dus gaan ze eerst kijken of die kans maakt om te spelen. Daar kun je dan op wachten, maar of we tijd hebben is een tweede”, zegt technisch directeur Jan Streuer aan 1Twente Enschede.

Als Twente moet wellicht wachten tot midden augustus om duidelijkheid te krijgen of Mazzu Vlap zal gebruiken. Vlap wil zelf heel graag bij Twente aan de slag.

“Hij wil hier heel graag spelen en wij willen hem graag houden, maar we kunnen niet bij voorbaat zeggen: we wachten tot midden augustus. Je moet alle mogelijkheden openhouden, maar de kans lijkt mij klein.”

Lees al het nieuws via de gratis app van Redactie24