Noa Lang krijgt steun uit eigen land: "Helaas is Lang de beste"

door: MAB
noa lang legt Genk het zwijgen op
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge won gisteren overtuigend in eigen huis van STVV (2-0). Alfred Schreuder won zijn eerste wedstrijd met Blauw-Zwart probleemloos, ondanks het feit dat sterkhouder Noa Lang niet in de selectie zat vanwege een rode kaart die hij enkele weken geleden kreeg.

De Nederlandse aanvaller greep vorige week net naast de Gouden Schoen en was zichtbaar ontevreden met de uitslag. Paul Onuachu van KRC Genk kreeg de voorkeur op Lang en won de trofee met 61 punten voorsprong ôp de Brugse sterkhouder. 

Valentijn Driessen, de chef voetbal van De Telegraaf, begrijpt die uitslag niet en steunt Lang. "Lang vindt zichzelf de beste voetballer van België, helaas moet ik hem wel gelijk geven. Natuurlijk is hij de beste speler in België. Hij heeft ook het meeste indruk gemaakt. Alleen hebben zijn maniertjes hem de das omgedaan."

Noa Lang's uitspattingen op en naast het veld zijn al langer het onderwerp van menig discussie. "Dat zit nu eenmaal in de persoonlijkheid van die jongen en dat gaat er echt nooit uitgaan. Over tien jaar praten we er nog steeds zo over. Of hij moet een zodanige ontwikkeling doormaken", besloot Driessen.

Tags Noa Lang