Vader verliezen, winnen en… ontslagen worden: Sociale media achter Vanderhaeghe

door: BVDO
Yves Vanderhaeghe
Afbeelding bron: Photonews

Cercle Brugge pakte zaterdagavond met een 3-1-zege tegen KV Mechelen, maar vanmorgen werd trainer Yves Vanderhaeghe ontslagen.

Het was voor veel supporters van Cercle Brugge vreemd opkijken vanmorgen. Na de knappe zege tegen KV Mechelen werd trainer Yves Vanderhaeghe buitengegooid.

Op sociale media staan alleen maar verontwaardigde reacties. Een greep uit de reacties...

“Hoe belachelijk kan je je als club maken? Hopelijk slaan de supporters en spelers de handen in elkaar en ontslaan ze de verantwoordelijke voor deze slechte grap!”

“Ongelooflijk dit, onbegrijpelijk. Dit krijg je als je enkel naar cijfers kijkt en vergeet naar volledige plaatje te kijken. Vind het echt erg voor Yves, de vechtlust is al weken aanwezig. Hij kan ze toch zelf niet binnenschieten? Probleem ligt ook elders, ... Transferpolitiek”

“Bij Cercle is het belangrijker om goed over de ontslagpremie te onderhandelen, dan over het eigenlijke loon. Wanneer heeft daar nog een trainer langer dan een jaar gewerkt?”

“Paniek is zelden een goede raadgever. Een regelrechte schande dit.”

“Wat een bullshit, ben beschaamd in het bestuur zijn plaats, al zal deze beslissing eerder deze week al genomen geweest zijn door die van Monaco. Misschien was de trein nu vertrokken onder Yves maar hij krijgt de kans niet meer. Shame on you Monaco!”

“Is dit de nieuwe stijl van het familieverenigingetje, bende schijnheiligaards, witgekalkte graven om het in hun termen uit te drukken.”

Lees al het voetbalnieuws in de gratis app van Redactie24