VTM

Aaron Blommaert reageert verrassend op speculaties over Tovenaar: 'VTM heeft me gevraagd om te zwijgen'

door: LHX
Tovenaar
Afbeelding bron: VTM

Nu Foxy Lady ontmaskerd is, blijven er nog vier zangers over in 'The Masked Singer'. Dat zijn Champignon, Hippo, Raaf en Tovenaar.

Over de identiteit van Tovenaar zijn de meeste mensen het al een tijdje eens. Het zou Aaron Blommaert zijn die elke week zoveel indruk maakt met zijn zangkunsten.

Lange tijd is daar van hem geen reactie op gekomen, maar nu wordt hij opgebeld door Qmusic. "Ik ben superblij dat ik eindelijk iets mag zeggen", reageert hij opgelucht.

"Ik meen dat echt, want er wordt mij al heel lang gevraagd om daar niks over te zeggen. We moeten het spel meespelen", vervolgt hij. "Ik zie dat mijn naam al een tijdje rondgaat, en VTM heeft mij gevraagd: 'Wil je alsjeblieft níks laten weten?'"

Dat hij Tovenaar zou zijn, ontkent hij uiteraard. "Ik ben enorm vereerd dat mensen dat zeggen, want ik vind het heel goed gezongen. Maar ik ga je moeten teleurstellen."

"Elk jaar denk ik wel: wanneer gaan ze mij nu eindelijk eens vragen? Ik weet niet of ik het zou durven, maar ik wacht nog steeds op de vraag."