VTM

'Blind Getrouwd'-kijkers nemen het op voor deelnemer: "Vernederd voor heel Vlaanderen"

door: LHX
Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

Het was een grote verrassing voor veel kijkers van 'Blind Getrouwd': tijdens het beslissingsmoment besloten Jana De Bosscher en Christiaan Graulus uit elkaar te gaan. Al was dat eerder Christiaans keuze.

Jana De Bosscher had het al tegen hem gezegd: ze legde de beslissing in de handen van haar man Christiaan Graulus. Zij zou zich zowel in een ja als in een nee kunnen vinden.

Het werd uiteindelijk een nee, tot grote teleurstelling van veel kijkers. Toch zijn er ook heel veel mensen die het erg verstandig van vonden van Christiaan. "De beste beslissing die hij kon nemen", wordt er onder andere geschreven op sociale media. "Hij verdient het niet om continu te moeten horen dat hij niet goed genoeg is."

"Hij was wel verliefd op Jana, maar hij is vernederd voor heel Vlaanderen", klinkt het ook. "Goed dat hij nee heeft gezegd! Als zij niet met volle overtuiging voor hem kan kiezen, dan zegt dat genoeg."

Er spreekt heel veel bewondering voor Christiaan uit de reacties, en het mag dan ook geen verrassing zijn dat de meerderheid denkt dat het met hem wel goedkomt. "Christiaan wacht beter op iemand die volledig voor hem wil gaan en die zal hij 100% zeker vinden", klinkt het.