VTM

Christiaan uit 'Blind Getrouwd' geeft update na confronterende uitspraken van Jana: Zo denkt hij er nu over

door: LHX
JanaBlindGetrouwdChristiaan.jpg
Afbeelding bron: VTM

Voor de fans van Christiaan Graulus en Jana De Bosscher kwam er vorige week een onverwachte wending in 'Blind Getrouwd'. Jana gaf te kennen dat ze niet tevreden was met de seksuele kant van hun huwelijk.

Jana De Bosscher vertelde in 'Blind Getrouwd' dat ze Christiaan Graulus eigenlijk te lief vond in bed. Ze zou liever een ruige, dominanteren man hebben. Bij Christiaan kwam de kritiek erg hard aan.

Intussen heeft hij al wat tijd gehad om het te kunnen verwerken. Aan Het Laatste Nieuws laat hij weten dat alles oké is met hem. "Het was toen even moeilijk, ik geef dat eerlijk toe", zegt hij wel. "Maar ik heb dat met Jana op een heel goede manier kunnen uitpraten."

"Wij blijven onze eerlijke communicatie onderhouden en wij blijven groeien", klinkt het ook. Of dat ook betekent dat hun huwelijk standhoudt, mag hij natuurlijk nog niet zeggen. 

Wel vertelt hij dat het gesprek zijn ogen heeft geopend. "Het kan ook anders en er is misschien wel ruimte voor verbetering", beseft hij nu. "Misschien kwamen er dingen uit de bus waarvan ik dacht: 'Amai, dat ik daar nog nooit over nagedacht heb. Supercool.'"