VTM

Dit enorme bedrag betaalde de familie Gooris voor hun reis naar Japan

door: PMN
Expeditie Gooris
Afbeelding bron: VTM

Maandagavond was er de laatste aflevering van ‘Expeditie Gooris’ van dit seizoen. Het was een geslaagd seizoen. De reacties waren heel goed.

Sam Gooris kreeg voor zijn 50ste verjaardag een reis naar Japan cadeau. Het was zijn droombestemming. We konden het allemaal volgen in ‘Expeditie Gooris’.

Een goedkope reis werd het allerminst. Voor een vliegticket naar Japan betaal je al snel 1.000 euro per persoon, per vlucht schrijft Het Laatste Nieuws. De familie koos ook voor exclusieve verblijven zoals onder meer het Park Hotel in Tokio. Daar betaalden ze 1.172 euro voor twee kamers met een prachtig zicht.

De familie deden ook heel wat activiteiten in Japan. Ze gingen Tokio ontdekken met karts. Daar betaalden ze zo’n 298 euro voor.

Het totale prijskaartje is dan ook niet min. De familie gaf 1.200 euro uit aan activiteiten, een bedrag dat schommelt tussen 6.178 en 8.178 euro voor hun vervoer en 10.231 euro aan accommodaties.

In totaal betaalde de familie tussen de 17.600 en 20.000 euro voor hun reis. In die prijs zijn de kosten en de maaltijden voor de crew niet inbegrepen.