VTM

Er zit Christiaan iets dwars na eerste keer seks met Jana: “Frustreert mij wel een beetje”

door: LHX
Blind Getrouwd S7E08 Christiaan en Jana
Afbeelding bron: VTM

In de vorige aflevering van 'Blind Getrouwd' kregen Christiaan Graulus en Jana De Bosscher de raad van expert Wim Slabbinck om elkaar fysiek ook wat te leren kennen. Tijdens dat gesprek bleek dat de twee er wel voor openstonden om met elkaar naar bed te gaan.

"Ik kan zeggen dat we de raad van Wim hebben opgevolgd", lacht Christiaan Graulus in de meest recente aflevering van 'Blind Getrouwd'. Het is duidelijk: na een maand getrouwd te zijn, hebben hij en Jana De Bosscher voor het eerst seks gehad.

"Het is een intimiteit die je met twee hebt en met niemand anders", aldus Christiaan. "Het is belangrijk om dat te ontdekken, om te zien of dat ook een match is."

En het lijkt erop dat dat in orde is. "Het was natuurlijk de eerste keer, dat is altijd een beetje grappig ook", klinkt het bij Jana. "Maar ik kijk wel uit de volgende keer."

Toch houdt Christiaan er een dubbel gevoel aan over. Hij en Jana zien elkaar immers erg weinig, omdat ze zulke verschillende werkuren hebben. "We hebben het kunnen doen, en eens je de vrucht geproefd hebt, bij wijze van spreken, wil je meer, hé", zegt hij. "Ergens frustreert mij dat wel een beetje."

Download nu de gratis app van Redactie24