VTM

Jana De Bosscher uit 'Blind Getrouwd' heeft er enorm veel spijt van: "Zo werkt het niet"

door: COS
Blind Getrouwd S7E08 Christiaan en Jana
Afbeelding bron: VTM

Jana De Bosscher en Christiaan Graulus zijn zonder twijfel het meest open koppel uit 'Blind Getrouwd'. Ze kunnen alles tegen elkaar zeggen, soms misschien iets te veel.

Jana De Bosscher en Christiaan Graulus maakten er in 'Blind Getrouwd' geen geheim van dat ze seks wilden en dat de eerste keer intussen ook achter de rug is. Maandag deed Jana wel schrikken toen ze vertelde een ruigere, meer dominante man te zoeken in bed.

Zelf is Jana ook geschrokken van het fragment waarin ze zegt dat Christiaan slanker is dan ze gewend is en dat hij speelser mag zijn. De kleuterjuf beseft nu dat ze te hard is geweest en heeft spijt. Niet omdat ze zo openhartig is geweest, maar tegenover Christiaan.

"Omdat ik voelde dat het hem echt kwetste", zegt Jana in Het Laatste Nieuws. Achteraf bekeken denkt Jana te veel dingen op een hoop te hebben gegooid. "Eigenlijk wilde ik zeggen dat ik best een wild persoon kan zijn en zo wilde ik de vraag opwerpen of we wel bij elkaar passen."

"Maar ik oordeelde te snel", beseft Jana nu. "Hij is niet te braaf en in bed moet je tijd nemen om naar elkaar toe te groeien. Wat ik deed was allerlei verschillende eigenschappen van exen bij elkaar leggen om zo bij de ideale partner uit te komen, maar zo werkt het niet."