VTM

Jana niet te spreken over 'Blind Getrouwd'-makers: "Dat vind ik heel jammer"

door: COS
Blind Getrouwd S7E08 Christiaan en Jana
Afbeelding bron: VTM

'Blind Getrouwd' kende maandag een verrassende ontknoping. Jiri en Florence bleven wel getrouwd, terwijl Jana en Christiaan 'nee' zeiden.

Jana De Bosscher en Christiaan Graulus begonnen heel goed aan het 'Blind Getrouwd'-experiment. De huwelijksreis zette de deur naar meer intimiteit open. Maar dan liep het hier en daar toch een beetje mis.

Jana is een voorstander van open en eerlijke communicatie, maar pakte het niet altijd even goed aan. Bepaalde uitspraken kwamen hard aan bij Christiaan. Daarnaast merkte het koppel ook dat hun drukke agenda's en de afstand voor problemen zou zorgen.

De 'Blind Getrouwd'-kijkers hoopten natuurlijk nog op een positieve afloop, maar de laatste afleveringen maakten een 'nee' toch steeds waarschijnlijker. Voor Jana waren die laatste afleveringen heel frustrerend. "Ik kwam daar heel negatief uit en ik heb dat zelf zo niet beleefd", zegt ze bij HLN Showbits.

"Wij hebben ook nog heel leuke dingen gedaan, maar die opnames hebben ze niet meer gebruikt. Dat vind ik heel jammer, want wij zijn helemaal niet op een heel negatieve toon gestopt", besluit Jana.