VTM

Jana uit 'Blind Getrouwd' helemaal niet tevreden over de seks met Christiaan: "Niet wat ik zoek"

door: STG
JanaBlindGetrouwdChristiaan.jpg
Afbeelding bron: VTM

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van 'Blind Getrouwd'. Vanavond krijgen we te zien dat Jana toch niet helemaal tevreden is over de seks met Chrisitaan.

Twee weken geleden zorgde het voor een ietwat ongemakkelijk gesprek bij expert Wim Slabbinck. Jana zei enkele weken geleden dat ze ‘het’ nog niet gedaan hebben. Dat was geen probleem volgens expert Wim.

Daarom vroeg hij wat er mis is met het gewoon te proberen. En dus stelde hij Christiaan voor om de vraag gewoon te stellen aan zijn vrouw. 

“Zou je het ok vinden?”, vroeg Christiaan uiteindelijk. “Ja”, schuifelde Jana heen en weer op de zetel. Uit de aflevering van vorige week bleek ook dat Jana en Christiaan hun eerste avontuur tussen de lakens achter de rug hebben. Vanavond krijgen we te zien dat Jana toch niet helemaal tevreden is over de seks met Chrisitaan.

“Hij is heel lief, terwijl ik...”, waarop Jana rood wordt in haar gezicht. “Goh, ik vind het erg om te zeggen. Maar ik zoek geen lieve man in bed. Ik zoek een ruigere, dominante man. Eentje die me op bed durft smijten en ja... begint he", zegt Jana.

Een verwachting waar Christiaan kalm onder blijft. “Ze zei: ‘Je legt je hand op mij en streelt mijn gezicht, maar dat is niet wat ik zoek’. Terwijl ik denk: ‘Wat moet ik dan doen?’ Ik kan me daar geen beeld bij vormen.”

Volgens expert Wim hoeft een andere kijk op seksualiteit daarom niet per se een struikelblok te zijn te zijn in een relatie. Ook dat aspect kan nog goed komen. “Belangrijk is dan om te focussen op de zaken waarin je overeen komt in plaats van waarop je verschilt”, klinkt het.