VTM

Jana uit ‘Blind Getrouwd’ wil groot misverstand rechtzetten: “Heel Vlaanderen denkt dat nu”

door: LHX
Blind Getrouwd S7E08 Christiaan en Jana
Afbeelding bron: VTM

Tot ieders grote verbazing besloten Jana De Bosscher en Christiaan Graulus na zes weken ‘Blind Getrouwd’ om niet samen verder te gaan. Dat kwam deels door enkele harde uitspraken van Jana.

Tijdens het experiment focuste Jana De Bosscher wel erg hard op de verschillen tussen haar en Christiaan Graulus. Zo zei ze onder meer dat hij niet helemaal haar type was, dat ze hem te mager vond en dat ze liever een ruigere man had in bed.

Vooral die laatste opmerking bracht heel wat teweeg. Daarom wil ze tijdens een interview op Joe iets duidelijk maken. “Dat is allemaal een beetje uit de context gehaald”, zegt ze.

“Heel Vlaanderen denkt nu dat ik fan ben van SM en wat is het allemaal, maar dat is dus níét het geval”, vervolgt ze. “Ik ga dat even rechtzetten, voordat ik nog meer gekke berichten krijg.”

“Dat komt voort uit iets dat gebeurd is, een aaitje over mijn kaak”, verklaart ze. “Ik had dat niet juist geïnterpreteerd. Daar zit een heel verhaal achter tussen Christiaan en mij. Als je enkel hoort op tv dat ik een ruigere man wil, komt dat heel gek over.”

Download nu de gratis app van Redactie24