VTM

Julia Boschman van K3 huivert van gemene roddel over haar en Metejoor en neemt moedig besluit: “Kan je dan maar beter doen”

door: PMN
Metejoor, Hanne en Julia in 'Liefde Voor Muziek'
Afbeelding bron: VTM

Julia Boschman van K3 stond een tijdje in het oog van de storm. Er was die gemene roddel die voor heel wat heisa zorgde.

Julia Boschman werd door Yvonne Coldeweijer gelinkt aan Metejoor. Ze zouden zelfs iets gedaan hebben op een hotelkamer. Yvonne blijft haar verhaal staande houden. Metejoor en Julia blijven ontkennen dat er iets gebeurd zou zijn.

Julia zat met K3 in het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’. Ook Metejoor nam deel. De meisjes van K3 zorgden voor het meest opmerkelijke moment van het afgelopen seizoen.

Julia reageerde met een knipoog op de hele heisa. In Dag Allemaal vertelt het K3’tje er zelf meer over. “Weet je, je kan er maar beter om lachen met z’n allen.”

De zangeres vond het leuk om doen. Al sloeg ze zelf ook wel even aan het twijfelen. “‘Oei, moet ik dat wel doen’, dacht ik eerst. Maar dan: ‘kom maar op, prima, de mensen gaan erom lachen’. En ik heb er zelf ook veel lol aan gehad.”