VTM

Kijkers van ‘B&B Zkt Lief’ zeggen allemaal hetzelfde over Mark na zijn vele vragen aan Patricia

door: PMN
B&B zkt lief - Mark - Patricia
Afbeelding bron: VTM

We zijn aan een nieuw seizoen van ‘B&B Zoekt Lief’ begonnen. Het programma kan je bekijken bij VTM. Het start van maandag tot en met donderdag om 19.55 uur.

In ‘B&B Zoekt Lief’ zagen we hoe Patricia tijdens een stranddag op Curaçao haar mannen beter leert kennen. Zo had Mark, één van die mannen, zich heel goed voorbereid. Hij stelde haar de ene vraag naar de andere.

Had Mark een lijstje voorbereid met alle vragen die hij wilde stellen aan Patricia? Het zou ons niet verwonderen. “Je komt niet veel in het zwembad, zeker? Ga je dan graag in de zee zwemmen? Zijn roken en tatoeages een nadeel voor jou? Als je nu op reis gaat naar een ander land, doe je dan ook zulke activiteiten?”

“Hij stelde steeds dezelfde vragen”, merken de fans op. “Wat is je lievelingsdier en drie redenen waarom? Wat je lievelingskleur en drie redenen waarom? Met die vragen weet je genoeg.”

“Die man werkt je op den duur wel op de zenuwen. Patricia weet haar mannen wel uit te kiezen. Maar Mark toont wel interesse in haar, dat kan niemand ontkennen!”