VTM

'Liefde Voor Muziek'-fans niet te spreken over beslissing VTM: "Elke keer hetzelfde"

door: STG
Marthe, Hanne en Julia van K3 in 'Liefde Voor Muziek'
Afbeelding bron: VTM

Fans van 'Liefde Voor Muziek' werden gisteren gewekt met fantastisch nieuws. Het tiende seizoen van het bekende liedjesprogramma laat zich aankondigen als een grote jubileumeditie.

Het tiende seizoen van 'Liefde Voor Muziek' zal er binnenkort wat anders uitzien dan de voorbije jaren. Voor deze feesteditie haalt VTM alles uit de kast. VTM selecteerde de meest spraakmakende artiesten uit de voorbije seizoenen.

K3, Stan Van Samang, Laura Tesoro, Suzan en Freek, Clouseau, Jasper Steverlinck, Tourist LeMC, Regi en Johannes Genard van School is Cool vertrekken volgende maand opnieuw op muzikale reis, maar daar is niet iedereen het mee eens.

Op sociale media regent het dan ook klachten over de samenstelling. "Jammer dat er nog zoveel goede vergeten zangers en zangeressen zijn die de kans niet krijgen", "Elke keer hetzelfde" en "De favorietjes van VTM krijgen weer de voorkeur", klinkt het misnoegd.

Al zijn er ook kijkers die nu al uitkijken naar het nieuwe seizoen. "Mooi programma met schitterende muziek", "Allemaal toffe mensen" en "Zalig en rustgevend programma", klinkt het onder meer.