VTM

Marthe De Pillecyn raakt gevoelige snaar bij K3-collega: Julia Boschman moet tranen verbijten

door: COS
Hanne, Marthe en Julia van K3
Afbeelding bron: VTM

De eerste aflevering van 'Liefde Voor Muziek' stond dinsdag in het teken van het K3-repertoire. Het avond vol fantastische muziek en veel emoties.

In 'Liefde Voor Muziek' werden enkele belangrijke momenten van Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman getoond. Zo kregen we het moment te zien waarop Julia te horen kreeg dat zij het nieuwe K3'tje was.

"Naar mijn gevoel heb ik mij daar volledig doorheen gebluft", geeft Julia toe. "En heel eerlijk gezegd heb ik dat hier nu ook. Ik denk: wat zit ik hier eigenlijk te doen. ik doe dit nog niet eens een jaar. Ik ben twintig jaar en zit ineens bij 'Liefde Voor Muziek'."

"Zij doen het al zoveel langer", verwijst ze naar Marthe en Hanne. "Dus heel vaak voel ik me tussen hen ook nog zo'n klein, bang vogeltje. Maar dat zien mensen niet aan me, omdat ik me daar doorheen bluf."

Marthe wil meteen iets duidelijk maken aan Julia. "Jij staat even hoog als wij, hè. Daar moet je nooit aan twijfelen. Wat jij aan het doen bent op minder dan een jaar doet niemand je na", zegt ze. Marthes mooie woorden raken duidelijk een gevoelige snaar.