VTM

Onverwachte wending: Jana en Christiaan proberen het opnieuw, dit is hun definitieve beslissing

door: LHX
Blind Getrouwd S7E08 Christiaan en Jana
Afbeelding bron: VTM

Voor veel kijkers was het een grote teleurstelling: in de laatste aflevering van 'Blind Getrouwd' besloten Jana De Bosscher en Christiaan Graulus uit elkaar te gaan. Niet lang erna bleek dat Jana spijt had van die beslissing. 

In 'Blind Getrouwd' was te zien hoe Jana De Bosscher in tranen uitbarstte toen ze het beslissingsmoment herbekeek. Het was duidelijk dat ze de breuk met Christiaan Graulus nog niet helemaal verwerkt had.

Sterker nog, aan Dag Allemaal vertelt ze dat ze "gigantisch veel spijt" heeft van haar kritische uitspraken tijdens hun traject. Ze beseft dat het haar schuld is dat zij en Christiaan in een negatieve spiraal zijn geraakt.

"Ik sta open om opnieuw te daten, maar dan alleen als het met Christiaan is", zegt ze. "Ik ben volop bezig met een charme-offensief."

Toch heeft het niet mogen baten, blijkt uit een recenter gesprek met Het Laatste Nieuws. Daarin laat ze weten dat Christiaan haar een definitieve nee heeft gegeven. "Omdat ik het nog wel wilde proberen, ligt het voor mij extra moeilijk", geeft ze toe. "Ik hoop gewoon nog dat we als goede vrienden kunnen doorgaan."

Download nu de gratis app van Redactie24