VTM

Straffe onthulling over Natalia na alle ophef: “Zeiden medewerkers van het programma mij”

door: PMN
Back to reality - Astrid Coppens - Natalia
Afbeelding bron: VTM

Er is de voorbije dagen heel wat te doen geweest over het programma ‘Astrid en Natalia, back to reality’. Daar kwam heel veel commentaar op. VTM heeft het programma nu van antenne gehaald.
 

Het programma ‘Astrid en Natalia, back to reality’ zal niet meer worden uitgezonden. In het programma moesten Natalia en Astrid Coppens zich in de armoede wentelen. Je kon het programma op maandagavond bekijken.

Bovendien rommelde het ook achter de schermen. Natalia zou medewerkers “amateurs” genoemd hebben. Die wilden niet meer met haar samenwerken. Intussen is alles wel uitgepraat.

Natalia gedroeg zich als een echte diva”, legt showbizzjournalist Marc Coenegracht uit in de HLN-podcast Mediawatchers. “Je kan niet anders zeggen dan dat ze zich misdragen heeft.”

“Ze was onbeschoft door medewerkers uit te kafferen voor amateurs. Dat is absoluut onaanvaardbaar.”

“Het ligt allemaal heel gevoelig. Het productiehuis maakt ook ‘The Voice van Vlaanderen'. Daar is Natalia één van de coaches en er komen nog vier live-uitzendingen aan.”

“We weten al langer dat Natalia geen makkelijke vrouw is. Ze is perfectionistisch, maar dat doe je niet door mensen uit te kafferen. Medewerkers zeiden mij omdat het Natalia is dat het met de mantel der liefde opgelost is. Goed als ze hieruit geleerd heeft.”

Tags Natalia