VTM

VTM heeft fantastisch nieuws voor Aaron Blommaert: “Nu al mijn hoogtepunt van 2022”

door: PMN
Aaron Blommaert
Afbeelding bron: Photonews

De carrière van Aaron Blommaert loopt als een trein. Hij heeft opnieuw fantastisch nieuws gekregen.

Aaron Blommaert kennen we als Raven uit ‘Familie’. Hij wordt nu de nieuwe host van An Lemmens in ‘The Voice van Vlaanderen’. De opnames zijn volop aan de gang.

Aaron is nog maar 19 jaar en deed al ervaring op als acteur, zanger en radiopresentator. Met The Voice van Vlaanderen wordt Aaron nu dus ook voor het eerst co-host van een grote studioshow. Aaron nam in 2015 zelf deel aan The Voice Kids en volgt het programma sindsdien op de voet. 

“Muziek stond altijd al centraal in mijn leven dus toen ik de vraag kreeg om The Voice van Vlaanderen mee te hosten, klonk dat als muziek in de oren. Het is voor mij nu al een van dé hoogtepunten van 2022”, legt Aaron uit. 

“Zelf was ik 14 toen ik met een bang hartje mijn kans waagde op het podium van The Voice Kids. Nu, op mijn 19de, waag ik opnieuw mijn kans maar dit keer als co-host van The Voice van Vlaanderen.” 

“Ik weet hoe het is om er als kandidaat te staan en wil de artiesten achter de schermen dan ook echt geruststellen wanneer ik ze zie of hoor. Het wordt sowieso een zotte ervaring waar ik vooral ook van ga proberen te genieten!”