VTM

VTM zorgt voor verrassing van jewelste in nieuw seizoen 'Liefde Voor Muziek': "Veel meer dan televisieprogramma"

door: STG
Liefde voor Muziek Stan Van Samang
Afbeelding bron: VTM

'Liefde Voor Muziek' zorgt al negen seizoenen lang voor unieke covers in de Vlaamse huiskamers. Aan de vooravond van het tiende seizoen kondigt VTM een grote verandering aan.

'Liefde Voor Muziek' heeft de laatste jaren talloze hits opgeleverd. Voor het tiende seizoen zorgt VTM voor een verrassing van jewelste. In het nieuwe seizoen zal het er dan ook anders aan toe gaan.

Naast een uitbreiding van het aantal artiesten keert per voorgaand seizoen één artiest terug om samen op een nieuwe, muzikale reis te vertrekken. Stan Van Samang (seizoen 1), Johannes Genard van de band School is Cool (seizoen 2), Clouseau (seizoen 3), Jasper Steverlinck (seizoen 4), Laura Tesoro (seizoen 5), Regi (seizoen 6), Tourist LeMC (seizoen 7), Suzan & Freek (seizoen 8) en K3 (seizoen 9) pakken hun koffers en reizen volgende maand af naar de Franse zon.

“Liefde voor Muziek is veel meer dan zomaar een tv-programma. Het is een echt muzikaal feestje. Ik ben zo benieuwd naar wat dit avontuur ons opnieuw zal brengen!”, besluit Julia.