Visma Lease a Bike geeft update over Tourdeelname Van Aert en Vingegaard

door: BVDO
Wout van Aert
Afbeelding bron: Photonews

Visma Lease a Bike zat dit seizoen al vaak in de hoek waar de klappen vallen. Het is dan ook uitkijken met welke ploeg ze eind deze maand aan de Tour de France starten.

Voorlopig is er nog geen enkele duidelijkheid over de mogelijke deelname van Wout van Aert en Jonas Vingegaard aan de Tour de France.

“De signalen die ik krijg, zijn dat het goed gaat. Maar ook dat ze nog lang niet zijn waar ze moeten zijn. Dat kan nog komen, we hebben nog een aantal weken”, zegt Arthur van Dongen aan Indeleiderstrui.

“Op zich zijn het goede signalen, maar de voorbereiding is hoe dan ook anders dan de geijkte voorbereiding. Op alle mogelijke manieren blijven er hoe dan ook vraagtekens richting de Tour, dat is gewoon zo.”

In de Dauphiné kwam er echter onheilspellend nieuws bij. Dylan van Baarle en Steven Kruijswijk blesseerden zich en zijn al zeker out voor de Tour. “Dat is vreselijk balen, voor die jongens zelf in het bijzonder. Maar het blijven wielrenners en die maken zodra ze op de grond liggen eigenlijk alweer nieuwe doelen.”