Kato Callebaut en Tom Dice stappen in het huwelijksbootje: Bekijk de prachtige foto’s hier

door: COS
Tom Dice en Kato Callebaut
Afbeelding bron: Instagram @katomusic

Kato Callebaut en Tom Dice vormen al zo'n drie jaar een koppel. We leerden ze in 2020 beter kennen als 'The Starlings' door hun deelname aan 'Liefde Voor Muziek' op VTM.

Kato Callebaut en Tom Dice verloofden zich op 13 maart. Nu hebben ze in het geheim elkaar het ja-woord gegeven. Op Instagram delen Tom en Kato prachtige foto's van hun huwelijk.

"Jij & ik, voor altijd. Nog nooit iemand zo graag gezien, nog nooit zo zeker geweest van iets", schrijft Kato bij een eerste reeks foto's. We krijgen meteen Kato's prachtige trouwjurk te zien.

"De mooiste dag. Klein, een groep vol vrienden en familie, meer moest dat niet zijn. Mijn beste vriend gaf me weg, een job die ik aan niemand anders zou toevertrouwen. Mijn beste vriendin was mede getuige, een rol die ook zij als geen ander kan", klinkt het bij Kato.

"De mooiste dag, samen met de beste vrienden en familie. We hadden de beste bloemenmeisjes, kregen de mooiste speeches en een extra portie liefde van iedereen. Liefde is alles", besluit Kato. Proficiat aan het mooie koppel!

Download nu de gratis app van Redactie24