Luca Borsato heeft opvallende boodschap over Marco Borsato: "Zal ik altijd blijven doen"

door: LHX
Luca Borsato
Afbeelding bron: Instagram @luca_borsato

Eerder deze maand maakte het Openbaar Ministerie bekend dat het onderzoek tegen Marco Borsato rond 'The Voice of Holland' geseponeerd wordt. Ook voor zijn kinderen is dat een hele opluchting.

"Fijn nieuws is het sowieso, maar we praten over heftige materie, dus het is niet gepast om heel euforisch te gaan doen", reageert Luca Borsato op het nieuws over zijn vader in de podcast 'Allures'. "Ik denk dat het goed is dat er nu wat meer duidelijkheid over is, voor iedereen die erbij betrokken is."

"Verder sta ik daar volledig los van", vervolgt hij. "Ik heb daar niets mee te maken, behalve dat iemand die ik heel erg liefheb, eraan gekoppeld is. Dat is vooral het lastige, omdat je ziet wat het met die persoon in kwestie doet."

Ondanks alles wat er gebeurd is zijn hij en Marco Borsato nog steeds twee handen op één buik. Luca woont op dit moment immers bij hem en de twee proberen zoveel mogelijk dingen samen te doen. "Ik draag hem een warm hart toe en dat zal ik altijd blijven doen, want ik hou van die man", klinkt het.