Luca Borsato schept eindelijk duidelijkheid over mysterieuze beelden van vader Marco: Gaat hij voor carrièreswitch?

door: LHX
Luca Borsato
Afbeelding bron: Instagram @luca_borsato

Na een tijd uit huis geweest te zijn, woont Luca Borsato momenteel opnieuw bij zijn vader, Marco Borsato. De twee hebben een uitstekende band.

Een tijdje geleden zaaide Marco Borsato heel wat verwarring op Instagram. Hij doorbrak zijn stilte op sociale media met een video waarin te zien was hoe enkele flessen gevuld werden met limoncello. Ze kregen ook een mooi etiket, waarop de naam 'Borsacello' te lezen was.

Of de flessen enkel voor eigen gebruik zijn, dan wel of hij commerciële ambities heeft, vertelde hij er niet bij. Heel wat fans vroegen zich dan ook af of hij een nieuwe carrière voor ogen had.

In de podcast 'Paul's Huisfeest' schept Luca Borsato duidelijkheid. "M'n vader en ik maken onze eigen limoncello thuis", vertelt hij. "Voor eigen gebruik, dus het komt niet op de markt. Maar het is wel heel leuk en lekker om het af en toe te maken."

"Het duurt heel lang, want je moet vier weken die schillen laten weken in alcohol. Maar het is superleuk en het smaakt fantastisch. Een carrièreswitch is het niet, maar wel een heel leuke hobby van ons tweeën en onze buurman."