Luca Borsato wil iets kwijt over de scheiding van zijn ouders: "Negatieve energie"

door: LHX
Luca Borsato
Afbeelding bron: Instagram @luca_borsato

Marco Borsato leeft momenteel ver weg van de schijnwerpers, maar zijn zoon Luca Borsato doet net het omgekeerde. Hij is hard aan zijn zangcarrière aan het timmeren.

Luca Borsato heeft al wel wat donkere periodes gekend in zijn leven. Hij beseft maar al te goed dat daaruit vaak goede muziek kan komen.

Hij vermoedt dan ook dat hij ooit nog wel liedjes gaat maken over wat hij allemaal heeft meegemaakt. Toch wil hij daar niet te ver in gaan. "Ik vind het juist leuk om een gevoel dat ik gehad heb niet letterlijk te vertalen, want dan wordt het wel heel persoonlijk", zegt hij in de podcast 'Paul's huisfeest'.

Ooit heeft hij wel zo'n persoonlijk liedje gemaakt. Dat hoopt hij op een dag uit te brengen. "Dat gaat over de scheiding van mijn ouders", zegt hij. "Dat heeft mij heel verdrietig gemaakt. Het was een heel lastige periode, omdat het toen simpelweg niet heel goed ging met hen."

"Er hing de hele tijd heel veel negatieve energie boven ons hoofd. Dan moet je je afvragen: waar ga ik het licht aan het einde van de tunnel zien? Hoe kom ik mijn dagen door? Anders blijf je in die negatieve spiraal hangen. Daar zitten je ouders al in, en als jij daar ook nog eens in meegaat, wordt het een heel depressieve, ellendige boel thuis."