Vreselijk wat Luca Borsato overkomt: "Leuk is anders"

door: LHX
Luca Borsato
Afbeelding bron: Instagram @luca_borsato

In januari 2022 werd Marco Borsato in de uitzending van 'BOOS' beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij 'The Voice of Holland'. Niet alleen voor Marco zelf was dat een nachtmerrie, ook zijn familie heeft eronder te lijden gehad.

In de podcast 'Allures' praat Luca Borsato, de oudste zoon van Marco Borsato, openhartig over zijn vader. Hij laat weten dat het naar omstandigheden goed gaat met hem en dat hij zich sterk houdt.

Ook vertelt hij wat de impact van het hele 'The Voice'-verhaal op hemzelf was. Zo kreeg hij massaal veel boze berichten. "Nu valt het wel mee", zegt hij. "Maar in het begin, toen het allemaal uitkwam, kregen mijn zusje, mijn broertje, mijn moeder en ik wel wat doodsbedreigingen."

Hij probeerde het niet aan zijn hart te laten komen. "Ik woonde op dat moment in Groningen, dus ik dacht: succes, vind me maar."

Toch raakte het hem erg. "Ik kan wel doen alsof het me niks deed, maar leuk is anders. Ik heb wel een bepaalde manier moeten vinden om daarmee om te gaan", klinkt het.