Chique dames uit Knokke die frigoboxtoeristen bekritiseren krijgen alweer nieuwe verrassing te zien

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews

Een video waarin twee dames uit Knokke-Heist tijdens een interview met 'De Telegraaf' het gedrag van sommige toeristen afkeuren, blijft maar reacties uitlokken. Een muziekproducer heeft er een ludieke muziekvideo over gemaakt.

De dames zeggen zich te ergeren wanneer toeristen niet deftig gekleed rondlopen en met een frigobox naar het strand trekken. "Er is hier een vrij hoog niveau", klinkt het.

De video werd intussen honderdduizenden keren bekeken. Op 26 augustus wordt naar aanleiding ervan een evenement georganiseerd waarbij enkele duizenden mensen in korte broek en met frigobox naar Knokke zullen gaan.

Miel is in zijn vrije tijd muziekproducer en hij bokste een ludieke muziekvideo in elkaar. "Toen ik zag hoeveel commotie er was rondom het onderwerp schoot ik direct in actie omdat ik wist dat er wat erkenning te rapen viel", reageert hij.

"Maar ik was ook totaal niet akkoord dat die vrouwen het "hoogstaande Knokke" te hoogstaand vonden voor Franse toeristen met korte broek en frigoboxen. Ik vind het initiatief om met 20.000 Mensen in korte broek met een frigobox een toffe middag te beleven geweldig", aldus Miel. Zijn muziekvideo kan je hieronder bekijken.