Duitse herder zet tanden in kind, moeder razend op eigenaar: "Lafaard!"

door: STS
Duitse herder
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

Een jongen van 8 jaar is het slachtoffer geworden van een hondenaanval. Zijn moeder is razend op de eigenaar van het dier.

De jongen liep samen met zijn zus en enkele tieners uit de buurt in een park in het Engelse Southport, toen een Duitse herder hem aanviel. De hond was niet aangelijnd.

"Noah dacht dat de hond vriendelijk was. Toen hij kwam aangelopen stak hij zijn hand op om hem te doen stoppen. Omdat hij zich omdraaide, sprong de hond omhoog en beet hij een stuk uit zijn rug", vertelde de moeder aan Manchester Evening News.

De eigenaar haalde de hond van het kind en bracht de leiband aan, alvorens het op een lopen te zetten. "Terwijl Noah hysterisch aan het wenen was", foetert de moeder.

Antibiotica

"Hij had even gekeken en zei dat het 'maar een schram' was. Ik ben woedend. We zijn naar de spoed geweest. Mijn krijgt sterke antibiotica en er komt een verpleegster aan huis om het verband te verversen. Ik ben bezorgd om hem. Hij zei tegen mij: 'Mama, ik heb het niet koud, maar kan toch niet stoppen met trillen'."

De vrouw heeft ook nog een boodschap voor de eigenaar: "Maak jezelf bekend, lafaard. Hoe durf je mijn zoon gewond achter te laten? Wat zou je ervan vinden als het om jouw zoon ging?"