Kat van Esther vreselijk mishandeld: "Iemand heeft een stok in zijn anus gestoken"

door: STS
Budha
Afbeelding bron: Facebook.com/Esther.Ebing.8

Een dierenbeul heeft genadeloos toegeslagen bij een kat. Het dier moest daardoor een zware operatie ondergaan.

"Een dierenbeul heeft bij mijn kat Budha een stok in zijn anus gestoken", schrijft de Nederlandse Esther Ebing op Facebook.

"Bij de dierenkliniek hebben ze foto's en een echo gemaakt en was er een perforatie te zien. Budha heeft meteen zware pijnstilling en antibiotica gekregen. Vandaag is hij geopereerd."

"Zijn hele buik werd opengemaakt en de perforatie in zijn darmen werd gedicht. Alles hebben ze schoon gespoeld. Nu is het de komende dagen afwachten."

De kat wilde de dagen nadien niet eten en moest dwangvoeding krijgen. "Hij had al twee dagen niet gegeten dus dit moest nu echt gaan gebeuren."

"De dierenarts belde op om te vragen hoe het met Budha ging. Zij wilde toch graag dat ik even langskwam. Hij heeft weer twee injecties gehad, een tabletje tegen misselijkheid en twee spuiten met dwangvoeding. De dwangvoeding heb ik vanmiddag nog een keer herhaald. Naderhand heeft hij voor het eerst zelf aan zijn eten gelikt."

"De komende dagen nog veel medicijnen en als de wond goed geneest en er geen infectie optreedt, komt het gelukkig allemaal goed", laat Esther nog weten.