Geert Hunaerts erg onzeker over toekomst in ‘Thuis’: “Eén groot vraagteken”

door: ASX
Geert Hunaerts Peter
Afbeelding bron: VRT/Thuis

Op 19 oktober mocht acteur Geert Hunaerts 15 kaarsjes uitblazen op de set van 'Thuis'. Sinds 2007 is hij immers een vaste waarde in de populaire Eén-soap, waar hij in de rol kruipt van Peter Vlerick.

Het was MNM-dj Sander Gillis die in zijn podcast ‘De Thuisploeg’ de acteur wees op zijn jubileum. Vijftien jaar geleden maakte Geert Hunaerts voor het eerst zijn opwachting op de set van ‘Thuis’.

Lange tijd vormde zijn personage Peter een droomkoppel met Femke (vertolkt door Vanya Wellens, nvdr). Heel wat fans vinden het dan ook doodzonde dat de twee in 2021 uiteen gingen. Een trouwe fan van de soap vroeg aan Geert wanneer haar twee favoriete personages opnieuw een koppel zullen vormen.

Dat is echter ook voor de acteur koffiedik kijken. “Ik weet de toekomst ook niet. Dat is zowel voor Vanya als mezelf één groot vraagteken”, antwoordt Geert op deze prangende vraag van heel wat fans.

Dat zijn personage Peter niet langer een koppel vormt met Femke, vindt Geert enerzijds jammer, maar anderzijds biedt het volgens hem wel meer mogelijkheden. “Moest het altijd maar rozengeur en maneschijn zijn, zou dat heel saai worden om te spelen he”, besluit Geert.