Aaron Blommaert doet opvallende bekentenis over personage in 'Familie'

door: STG
Aaron Blommaert als Raven in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Aaron Blommaert heeft een grote verhaallijn beet in 'Familie'. Nu zijn personage Raven aan de drugs zit, zijn het ook voor de acteur heftige draaidagen op de set van 'Familie'.

Raven, het personage van Aaron Blommaert in 'Familie', beleeft al enkele maanden bijzonder donkere tijden. Nu Raven verslaafd is aan drugs, gaat het van kwaad naar erger. Recent leerde Raven in een praatgroep zijn nieuwe vriendin Chloe kennen, maar vrijdagavond liep het helemaal fout. Chloe bracht Raven na een overdosis naar het ziekenhuis, maar onderweg kwam het tot een ongeval.

Of beide personages het overleven, krijgen we binnenkort te zien. Vast staat dat de verhaallijn ook bij Aaron zelf zijn sporen nalaat. De manier waarop Aaron Blom­maert zijn personage speelt, kan bij veel kijkers op de nodige complimenten rekenen.

Aaron reageert nu zelf op de metamorfose van zijn personage. “Ik ben fan van personages die eerst populair en geliefd zijn maar daarna de bad guy worden", vertelde de acteur eerder al aan Het Laatste Nieuws. “Ik moest trouwens niet veel moeite doen voor mijn looks als verslaafde. Tijdens de opnameperiode was ik heel vermoeid door andere opdrachten, optredens en de opnames van ‘The voice kids’. Daardoor had ik vanzelf een afwezige blik"

"Bovendien deed de magie van onze make-upartiesten me ook gedrogeerd lijken. Aanvankelijk moesten ze veel wallen onder mijn ogen schminken, maar in de loop van de zomer had ik die vanzelf", lacht Aaron.