Na alle haatreacties: 'Familie'-acteur Sieg De Doncker (Koen) heeft belangrijke boodschap over Sandrine André (Veronique)

door: LHX
Familie - Koen Peyskens
Afbeelding bron: VTM

Het sprookjeshuwelijk tussen Veronique (Sandrine André) en Lars (Kürt Rogiers) lijkt wel helemaal voorbij in 'Familie'. Dat heeft alles te maken met Koen, die gespeeld wordt door Sieg De Doncker.

Hoewel Veronique in 'Familie' voor Koen heeft gekozen, is ze met hem niet bepaald gelukkiger dan met Lars. Hij behandelt haar immers erg slecht, en dat vinden ook heel wat kijkers. Zij zijn niet te spreken over het personage van Sieg De Doncker en vinden dat het wel eens gedaan mag zijn.

Daarom wil Sieg iets duidelijk maken. "Het personage Koen staat heel ver weg van wie ik echt ben!", schrijft hij op Instagram. "Sandrine en ik kunnen het in het echte leven prima met elkaar vinden!"

Dat bewijst ook de foto die hij erbij deelt, waar ze allebei lachend op staan. Voor hem en Sandrine André is het slechts acteren, maar ze weten wel dat voor sommige mensen partnergeweld ook echt realiteit is. "Mocht je jezelf in deze situatie bevinden, dan kan je altijd contact opnemen met het nummer 1712.", klinkt het dan ook.