Na ernstig auto-ongeval: Zo loopt het af met Raven (Aaron Blommaert) in 'Familie'

door: COS
Aaron Blommaert als Raven in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Het was vrijdag enorm schrikken voor 'Familie'-fans. Raven (Aaron Blommaert) en Chloë (Shalini Mastenbroek) crashten met de wagen.

'Familie'-fans gingen het weekend in met een heleboel onbeantwoorde vragen. Het was immers niet duidelijk of Raven (Aaron Blommaert) en Chloë (Shalini Mastenbroek) hun auto-ongeval overleefden.

In een spoilerfilmpje op TikTok krijgen we antwoord op de vraag of het duo nog leeft. Raven overleeft de crash en wordt gewond wakker in het ziekenhuis. Wanneer hij hoort dat hij een ongeval heeft gehad, vraagt hij meteen naar Chloë.

Zij overleefde de klap jammer genoeg niet. Dat krijgt Raven te horen van grootmoeder Brigitte. Raven reageert compleet verscheurd van verdriet. "Dat roepen op het laatste komt wel binnen", klinkt het op TikTok. "Die schreeuw ging recht door m'n ziel."

Dat Chloë de crash niet heeft overleefd, zou weleens de wake-upcall kunnen zijn voor Raven waardoor hij zich laten opnemen in een afkickkliniek. Fans zouden alvast dolgelukkig zijn dat er een einde komt aan de drugsverhaallijn.