Man werd vijf maanden in elkaar geslagen door groep jongeren: Nu is er dramatisch nieuws over hem

door: PMN
Ambulance - politie
Afbeelding bron: Photonews

Een 57-jarige man werd vijf maanden geleden in elkaar geslagen door een groep jongeren. Er is nu dramatisch nieuws over hem.

De feiten deden zich op maandagavond 16 mei voor in het Gentse Parkbos. De 57-jarige man had er afgesproken met een jonge twintiger, lezen we in Het Nieuwsblad. De twee wisselden al even berichtjes uit.

De jongen vertelde de man dat hij wel wat extra zakgeld kon gebruiken. De man reageerde door te zeggen dat daar voor gezorgd kon worden in ruil voor bepaalde ‘diensten’.

Wat de man niet wist is dat vrienden van zijn afspraakje, sommigen onder hen nog minderjarigen, die berichtjes konden meelezen. Ze waren niet te spreken over die berichtjes.

De jongeren vonden de man een “oude viespeuk” en noemden hem ook een “pedofiel”. Ze vonden dat de man een lesje nodig had.

Zo stond de man plots oog in oog met zeven jongeren. Die laatste sloegen de vijftiger in elkaar.

Hij kon uiteindelijk zwaar toegetakeld vluchten. Tijdens zijn vlucht botste hij met zijn auto nadat hij onwel geworden was.

De man werd naar het ziekenhuis gebracht, maar is nu overleden aan zijn verwondingen. De politie heeft de zeven jongeren opgepakt. Het gaat om jongeren tussen 17 jaar en 25 jaar oud.

De jongeren zijn onder strikte voorwaarden vrijgelaten. Ze zullen zich nog wel moeten verantwoorden voor de rechtbank.

Tags gent