Moeder en dochter vermoord: Politie doet belangrijke oproep

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Photonews

In de zoektocht naar een moordenaar heeft de federale politie op vraag van de onderzoeksrechter een opsporingsbericht verspreid.

De feiten speelden zich op donderdag 24 maart 2022 af in Kraainem. Twee personen werd daar dood teruggevonden in hun woning in de Annecylaan.

De slachtoffers zijn een 46-jarige vrouw en haar 17-jarige dochter. "Ze waren met geweld om het leven gebracht", zegt de politie.

"Na de feiten vertrok een onbekende persoon omstreeks 05.05 uur met de wagen van het slachtoffer, een zilverkleurige Škoda Roomster met nummerplaat 1-APT-043. De auto werd omstreeks 05.20 uur achtergelaten op de busstrook aan de school Sacré-Coeur de Lindthout."

"Er zijn geen beelden van de persoon die uit de wagen stapt. Wel was er in de Tweelindenlaan rond het tijdstip dat de auto werd achtergelaten een persoon aanwezig die een belangrijke getuige kan zijn."

"Deze persoon is normaal gebouwd en heeft donker haar. Hij was sportief gekleed en had een feloranje draagtas bij zich. Op de beelden is niet duidelijk te zien of hij een donkere baard heeft of een mondmasker ter hoogte van de kin draagt."

"Als iemand deze persoon herkent, of als deze persoon zichzelf herkent, of als iemand de wagen zag rijden en meer kan vertellen over wie erin zat, neem dan contact op met de speurders."

Dat kan via het e-mailadres opsporingen@police.belgium.eu, of via het gratis nummer 0800/30.300.

Opsporingsbericht
Afbeelding bron: Federale politie