Opgepast voor hem: Politie is dringend op zoek naar deze man

door: STS
Opsporingsbericht
Afbeelding bron: Federale politie

De federale politie heeft op vraag van het parket van West-Vlaanderen een opsporingsbericht verspreid. Men is op zoek naar een man die een jongeman aangerand heeft in een park.

De feiten speelden zich af op dinsdag 26 oktober 2021. Een jongeman wandelde die dag 's avonds tussen 20.45 uur en 21.00 uur op de vesten ter hoogte van het Minnewaterpark in Brugge.

"Plots merkte hij een man op die hem nafloot. Op het moment dat het slachtoffer vroeg wat er aan de hand was, nam de man het slachtoffer bij de mouw van zijn jas en trok hem mee de trapjes af, richting het park", klinkt het bij het parket.

"Vervolgens betastte de man verschillende lichaamsdelen van het slachtoffer. Het slachtoffer probeerde de man verschillende malen weg te duwen, maar zonder resultaat. Toen de verdachte zich vervolgens op de knieën liet zakken gaf het slachtoffer hem een trap ter hoogte van het kruis en liep hij weg."

Persoonsbeschrijving

"De man is vermoedelijk rond de 50 à 60 jaar oud en spreekt Nederlands. Hij is zo’n 1m80 lang en struis gebouwd. Hij heeft kort, grijs, uitgedund haar en droeg een zwarte bril met ronde glazen. De man droeg een grijze jas en rook naar sigaretten. De man had volgens het slachtoffer veel kracht."

Wie meer informatie heeft, wordt gevraagd om de politie te contacteren via het e-mailadres opsporingen@police.belgium.eu en via het gratis nummer 0800/30.300.