Politie schrikt van ontdekking in appartement: "Ze woonde samen met een verminkt lijk"

door: STS
Politie - terreur
Afbeelding bron: Photonews

De politie heeft een 35-jarige vrouw opgepakt in een appartement. Daar werd ook het levenloze lichaam van een man aangetroffen.

De politie kreeg op 27 februari rond 23.30 uur een oproep van een vrouw die zich in een appartement in Ukkel bevond en zei een wanhoopsdaad te willen plegen.

"Ter plaatste troffen de agenten een verwarde vrouw aan", meldt het parket. "Deze persoon kreeg meteen de nodige zorgen van de ambulanciers die ook ter plaatse waren. De agenten ontdekten in de woning een verminkt lichaam in staat van ontbinding. De vrouw die naar de politie belde werd van haar vrijheid beroofd en werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis."

Het slachtoffer kon geïdentificeerd worden. Het gaat om een 67-jarige man. "De vrouw had de 67-jarige bewoner van het appartement maanden geleden omgebracht en was er al die tijd blijven wonen, naast het dode en verminkte lichaam", schrijven de Mediahuis-kranten.

Het parket van Brussel vorderde een onderzoeksrechter, die ter plaatste ging. De vrouw werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die besloot om haar aan te houden wegens doodslag en het verbergen van een lijk.

Wie met donkere gedachten of vragen over zelfdoding zit, kan altijd anoniem en gratis terecht op het nummer 1813 of op Zelfmoord1813.be.