Vrouw krijgt glas kapot gegooid in gezicht: "Het was een straalbezopen koppel met 2 jonge kindjes"

door: STS
Politie - Antwerpen
Afbeelding bron: Photonews

Een vrouw is in het ziekenhuis beland nadat ze een glas in haar gezicht kreeg gegooid. Dat gebeurde op de Bollekesfeesten in Antwerpen.

Op de Grote Markt kwam het tot een discussie tussen enkele aanwezigen. Een van hen ging door het lint en gooide een glas kapot in het gezicht van een vrouw.

Het slachtoffer, Katleen De Bruyne, doet haar verhaal op Facebook: "Op aanraden van de politie van Antwerpen plaats ik dit bericht op sociale media... Om een lang verhaal kort te maken: zaterdag omstreeks 22.00 uur gooide een man een glas in mijn gezicht kapot op de Grote Markt."

"Het betreft een koppel dat er was met twee jonge kindjes... Er stond een groep meisjes bij die zich ontfermd hebben over de kindjes aangezien mama en papa straalbezopen waren..."

"Kunnen deze zich melden bij de politie a.u.b.? Ze doen hun best om deze lafaard te vinden maar alle tips zijn welkom. Ze zouden direct de benen hebben genomen richting de Eiermarkt... Volgens een getuige zouden de kindjes hierbij ook ten val zijn gekomen."