Mertens over de zege van de Rode Duivels: “Hopelijk scoren we in het vervolg wat vroeger”. En over zijn geblondeerd haar: “Daarom deed ik het”

bron: Sporza
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De Rode Duivels wonnen vanmiddag hun eerste wedstrijd op het WK met 3-0 van Panama. Missie volbracht dus voor de Rode Duivels.

De man die de score opende was Dries Mertens. Net als hij vier jaar geleden scoorde hij de openingsgoal voor de Rode Duivels op het WK. "Ja, maar nu mogen er wel nog goals bijkomen. Ik hoop wel niet dat het elke keer zo lang duurt voor het doelpunt valt. Je zag ook dat na de 1-0 de ruimtes groter werden en het makkelijker ging”, zegt hij bij Sporza.

“Waarom het duurde het zo lang? "We hebben allemaal zo lang op deze match gewacht. Iedereen wil zo graag, maar om een of andere reden willen je benen niet mee. Het ritme was veel te laag in de eerste helft, al zie je dat bij veel teams op dit WK. Hopelijk gaat het vanaf de 2e match beter."

Dries verscheen aan de aftrap met geblondeerd haar. Veel wilde hij daar niet over kwijt. "Laat ons zeggen dat ik een weddenschap verloren heb. Later zal het duidelijk worden.”