Meunier heeft zin in wedstrijd van zaterdag: “We zijn beter dan de Engelsen”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De Rode Duivels spelen zaterdag hun laatste wedstrijd op het WK. Dat zal tegen Engeland zijn voor de derde plaats.

Thomas Meunier is terug beschikbaar. Hij was geschorst voor de wedstrijd tegen Frankrijk. “De match tegen Frankrijk was de enige die ik niet had willen missen. Ik zat in de tribune, maar je wil op dat veld staan. Ik denk wel dat ik iets had kunnen bijbrengen. Of het iets veranderd had aan het resultaat, kan ik niet zeggen. Frankrijk speelde intelligenter dan Japan en Brazilië”, merkt Meunier op in Het Nieuwsblad.

Meunier kijkt uit naar de wedstrijd van zaterdag tegen de Engelsen. "Om een dubbele reden. Ten eerste willen we winnen uit respect voor alle mensen die ons gesteund hebben de voorbije weken. In Brussel ontvangen worden na twee nederlagen zou toch maar zuur zijn.”

“Maar ten tweede ben ik altijd fan geweest van het Engelse voetbal. Paul Scholes, Alan Shearer... Match of the Day was mijn favoriete tv-programma toen ik kind was. Ik heb nog nooit de kans gehad in Engeland te spelen dus het zou een dubbel plezier zijn tegen Engeland te spelen. We zijn ook gewoon beter dan de Engelsen.”