VTM

Luc Steeno nog altijd razend op Koen Crucke na interview over outing: "Moet hem nooit meer zien"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Na vier jaar brengt Luc Steeno nog eens een album uit. Het is een dubbel-cd geworden met enkele nieuwe nummers en 14 covers van Spaanse nummers.

Bij het album zit een tweede cd met 14 covers van Spaanse zomerhits. "Ongewoon, maar ik weet zeker dat dit idee nog navolging zal krijgen. Het heeft wel vier jaar geduurd voor ik dit album uitbracht, want ik was de studio's beu. Ik vond dat ik het na mijn covers van Adamo in 2012 en van Claude François in 2013 wat rustiger aan mocht doen. Ik heb deze keer mijn tijd genomen. En dat hoor je", reageert Luc Steeno in Het Laatste Nieuws.

Luc Steeno is nog steeds razend op Koen Crucke. Die vertelde in een interview over Luc zijn outing. De zanger is daar niet over te spreken. "Als het echt niet moet, zie ik hem liever niet. Op sociale media las ik honderden berichten van mensen die dat samen met mij vonden. Maar goed, het is nu gebeurd. Ik probeer er geen polemiek van te maken en beschouw dat incident dan ook als een afgesloten hoofdstuk."

"Ik heb me na die outing enorm opgetrokken aan de steunbetuigingen die ik kreeg. Ook uit onverwachte hoek. Kijk, ik ben gelukkig met mijn partner en dat is wat telt. Onlangs heb ik Koen nog eens ontmoet bij een tv-opname bij Ment. We botsten bijna tegen elkaar en hij schrok. We voelen ons allebei niet zo goed in elkaars gezelschap. Ik denk dat we elkaar voortaan best mijden."