VTM

Paul Jambers over zijn vrouw Pascal Naessens: “Daar moet ze niet moeilijk over doen, dat wist ze op voorhand”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Paul Jambers (73) volgt binnenkort onder meer Bart De Wever en Kris Peeters in een nieuw programma op VTM naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen. Tegenwoordig is zijn vrouw Pascale Naessens bekender dan hij.

Pascale is bijzonder succesvol met haar kookboeken. Toch krijgt ze ook wel wat kritiek te slikken. “We praten daar natuurlijk wel over. Ik heb altijd deelgenomen aan het publieke debat over televisie. Jarenlang heb ik in interviews gediscussieerd over mijn manier van werken. Pascale neemt nu deel aan de publieke discussie rond voeding. Zij zou dat ook níet kunnen doen en gewoon haar boeken schrijven, maar dat zit niet in haar karakter”, zegt Paul in Dag Allemaal.

Paul vindt dat Pascale niet moeilijk moet doen over de kritiek. “Intussen is zij gepokt en gemazeld in de hele discussie rond voeding. Wie zich in het publieke debat mengt, weet dat hij tegenstand kan verwachten. Erg is dat allemaal niet. Ik vond dat zelfs leuk in mijn tijd. Die discussies, ik deed dat graag. Ik heb geen probleem met kritiek op mijn persoon.”