Moeder laat haar eigen dochter van 11 jaar meermaals verkrachten door haar vriend en dan moet het meest walgelijke nog komen

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Een 33-jarige moeder heeft zich van haar meest walgelijke kant laten zien. Haar dochter werd herhaaldelijk verkracht door haar vriendje en toch bleef ze hem beschermen.

Het voorval gebeurde in het Amerikaanse Indiana. De 34-jarige vriend van de moeder, Nicholas Deon Thrash, verkrachtte haar dochtertje meermaals. Het ging zelfs zover dat het dochtertje, wiens naam we opzettelijk niet vrijgeven om het te beschermen, vorig jaar beviel van een baby. Ze was toen 11 jaar oud. Het kindje werd afgestaan voor adoptie.

En toch bleef de moeder haar vriend beschermen en liet ze hem bij haar thuis wonen, samen dus met haar dochtertje. De moeder ging zelfs nog een stap verder en vroeg haar dochter te liegen op school over de hele situatie. Maar toen een klasgenoot iets verdachts opmerkte bij het meisje, zei ze toch wat er aan de hand was.

Zo ging de hele zaak toch nog aan het rollen. De vriend van de moeder werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 160 jaar wegens het meermaals verkrachten van een minderjarige. De moeder kreeg een gevangenisstraf van 20 jaar.

Het meisje is intussen bij een adoptiegezin geplaatst.